Moïzo is jouw full service communicatiebureau. Heb je een nieuwe huisstijl nodig, een drukbezochte website, meeslepende e-mailcampagnes, een chique productcatalogus, hippe signalisatie… Moïzo doet het allemaal.

Daar komen we vandaan

Moïzo is gegroeid uit het vroegere Cprojects&Advertising (CPA), opgericht door Cris Tiebackx in 2001. Cris startte haar bureau in een periode waarin communicatie sterk print-gericht was. Met de komst van internet en sociale media haalde Moïzo nieuwe kennis in huis en ook voor complete rebrandingprojecten al dan niet aangevuld met signage- en interieurprojecten kan je bij ons terecht.

Zo pakken wij het graag aan

Bij Moïzo gaan we voor een hands-on en no-nonsense aanpak. Wat wij belangrijk vinden? Oplossingen bieden. Full service betekent bij ons niet alleen een totaal aanbod, maar ook voluit gaan voor onze klanten. Altijd. Voor die betrouwbare service staan we gekend.

Met een sterk team

Het team van Moïzo bestaat uit vier sterke communicatiewerkers, elk met hun eigen expertise. We stellen ze hier graag even aan je voor. Onze Designers Online & Print Tinneke en Gilles zetten bij elk ontwerp de puntjes op de i. Dit zowel voor branding, online toepassingen, sociale media, printopdrachten als in- en outdoor signs. Voor de webprojecten zorgen ze voor mooie en vooral werkbare designs. Cris verzorgt de projectbegeleiding en het klantenbeheer en houdt ook een oogje in het zeil op de sociale media. Kevin spitst zich toe op het ontwikkelen van websites, webshops en SEO-strategiën. Hij kan ook als project manager optreden voor de grote projecten.

En hebben we een zeer specifieke kennis zelf niet in huis dan doet Moïzo beroep op een vast netwerk van externe specialisten: copywriting en storytelling, online advertising, fotografie en filmreportages, … Dat maakt onze organisatie flexibel inzetbaar, snel in uitvoering en compleet.

Vlieg je mee met het Moïzo team?

Cris Tiebackx
Creative Project Manager

Tinneke De Block
Designer Online & Print

Kevin Verhoeven
Online developer

Gilles Coenen
Designer Online & Print

Ontdek enkele cases

Ontdek Case: Konsilanto

Met expertise in accountancy, fiscaliteit, wetgeving, HR, corporate finance en organisatieontwikkeling is Konsilanto een allround zakelijke partner. Die taak kunnen ze nog beter vervullen dankzij de nieuwe huisstijl, website en bijpassende kantoorinrichting die wij ontwierpen.
Ontdek het zelf

Ontdek Case: Konsilanto

Bij Frantoiani vind je de lekkerste Italiaanse olijfolies, rechtstreeks en vers van de producent. Wij ontwierpen een dynamische website en gebruiksvriendelijke webshop, zodat klanten makkelijk hun uitgebreide assortiment kunnen verkennen en bestellen. Neem een kijkje

Ontdek Case: Konsilanto

La Bonace is een heerlijk tripel biertje, met een fruitig aroma en karameltoets, ontstaan uit de passie en kennis van Stefan Jacobs. Hij klopte bij ons aan voor een digitaal visitekaartje en een dynamische webshop om zijn smaakvolle creatie aan de man te brengen.
Ontdek ons ontwerp

Heb jij ook een boeiend communicatieproject?

Neem dan  op met ons!
We bespreken heel graag de mogelijkheden met jou!