La Bonace

Volmondig en onstuimig streekbier

La Bonace, een Franse omschrijving die verwijst naar de rust en de kalme zee voor de storm komt, maar ook het brouwsel dat ontstaan is uit de passie en kennis van Stefan Jacobs. In. 2023 kwam zijn droom uit en bracht hij zijn eerste bier op de markt: een heerlijke tripel met een fruitig aroma en toets van karamel.

Omdat Stefan zich in eerste instantie wil focussen op online verkoop van zijn bier, kwam hij bij Moïzo aankloppen om te zorgen voor een digitaal visitekaartje en professionele webshop om zijn creatie aan de man te brengen.

Website en webshop

We maakten een website die het verhaal van Stefan en La Bonace vertelt. We pasten het logo aan zodat het optimaal was voor online gebruik, maar ook voor druk op promotiemateriaal zoals t-shirts. Aangezien het bier vooral online verkocht zal worden, zorgden we voor een goedwerkende en overzichtelijke webshop waar iedereen zijn weg in vindt.

Ook een (online) project in gedachten?

Heb je een idee, maar nog geen concrete uitvoering in gedachten? Wij denken graag met je mee. Neem contact op, en we bekijken samen hoe jij het beste geholpen wordt.