Vraag raak

Heb je een project in gedachte? We denken graag met je mee! Van folders, in- en outdoor signs, branding tot web development, e-commerce en online advertising: we zijn van alle markten thuis. Met ons nieuw samengesteld team, hebben we voor elke uitdaging het juiste profiel.

We praten erover

Eens duidelijk is wat de doelen van het project zijn, kunnen we aan het voorbereidende werk beginnen: welke kanalen worden ingezet, welke doorlooptijd is er nodig en wat zijn de kosten? We voorzien altijd een gedetailleerde offerte. Altijd welkom in onze nieuwe kantoren in Kontich om er met een koffietje én chocolaatje het er uitgebreid over te hebben!

Aan de slag

Eens we aan de slag gaan houden we je steeds op de hoogte. Regelmatig leveren we tussendoelen op en staan we open voor feedback en bijsturingen. Komen we een praktisch probleem tegen? Dan zoeken we graag samen met jouw de beste oplossing. Via digitale tools en toepassingen heb je altijd zicht op vorderingen en kan je deze ook previewen aan collega’s of de uiteindelijke gebruikers.

Volledige realisatie

Deadlines halen en altijd paraat staan voor een last-minute opdracht, dat is een van onze sterktes. Door onze flexibiliteit en in-house expertise vinden we voor elke vraag de juiste oplossing. Voor elk project houden we er rekening mee dat deze uitgebreid of verlengd kan worden. We groeien mee op uw maat.

Lancering

Eens het project de finish nadert bespreken we samen hoe dit praktisch geregeld wordt, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van signalisatie, het correct uitsturen van een Direct Mailing-actie of het koppelen van een marketingactie aan de launch van een webshop.

Opvolging

Altijd leuk als een project succesvol afgerond wordt. Toch houdt het daar niet op voor ons. Bij plaatsing van signalisatie allerlei volgen we eventuele gebreken op, voor offline mailings bezorgen we gedetailleerde rapporten en voor uw website kunnen we instaan voor het actief houden van uw sociale media, blog en beheren van online marketing- en advertentiecampagnes.

Mooie resultaten dankzij een sterk team

Mooie resultaten dankzij een sterk team

Het team van Moizo bestaat uit zes sterke communicatiewerkers, elk met hun eigen expertise. Zo staat partner Peter de Vester in voor strategie en media. En voor web development, online marketing en e-commerce heeft het bureau met Kevin alles in huis voor een full service aanbod. Greta, DTP-specialiste, zet samen met Lauren bij elk ontwerp de puntjes op de i. Dit zowel voor branding, printopdrachten als in- en outdoor signs. An ondersteunt Cris bij de projectbegeleiding en het klantenbeheer en houdt ook een oogje in het zeil op de sociale media.

Bekijk ons team

Enkele projecten waar we trots op zijn

Ontdek Case: Frantoiani

Frantoiani biedt een wisselend aanbod aan voortreffelijke Italiaanse olijfolies. Met zorg geselecteerd. Recht van de producent bij de klant op tafel. Daarnaast verzorgt Frantoiani ook olijfolie tastings. Voor dit project werkten we een e-commerce website uit van A tot Z en zorgden we voor ondersteunend promotiemateriaal zoals roll-up banners en tasting glaasjes. Ontdek deze case

Ontdek Case: Mertens Architecten

mertens architecten is actief binnen architectuur, interieur, stedenbouw, haalbaarheidsstudies en projectcoördinatie. De kwaliteit van ruimte, licht en beleving vormen het uitgangspunt van het ontwerp, hierbij speelt de mens een centrale rol. Moïzo werkte brand guidelines en een huisstijlgids uit en verwerkte deze in diverse folders, fotoboeken en advertenties. Ontdek deze case

Ontdek Case: H&L Services

De core business van H&L Services: laden en lossen van stukgoed uit containers of vrachtwagens op locatie. Een simpel concept dat ze naar perfectie uitvoeren. En dat doen ze op een unieke manier. De medewerkers krijgen veel inspraak en een goede teamgeest is een prioriteit. Iedereen die de handen uit de mouwen wil steken krijgt een kans. Ontdek deze case