Konsilanto

Meer dan accountancy en fiscaliteit

Konsilanto is veel meer dan een boekhoudkantoor. Met experten in accountancy, fiscaliteit, wetgeving, HR, corporate finance en leiderschaps- en organisatieontwikkeling staan ze aan jouw zijde bij elke stap die je zet als ondernemer.

Om ook in marketing en communicatie hun klanten met raad en daad bij te staan, werd er een strategisch partnership aangegaan met Moïzo. Dankzij onze expertise werd de huisstijl en de communicatiekanalen aangepast aan hun vernieuwde identiteit en maakten we van het nieuwe hoofdkantoor in Kontich een aangename en inspirerende werkplek.

Nieuw logo en update huisstijl

Eerst werd het logo in een volledig nieuw jasje gestoken, en kozen we nieuwe huisstijlkleuren en passende beelden om de visie van Konsilanto te bekrachtigen. Daarna bouwden we een volledig nieuwe website waarin we de nieuwe huisstijl implementeerden. Omdat Konsilanto als groeiend bedrijf ook op zoek blijft naar nieuw talent, ontwierpen we in een latere fase ook een afzonderlijke jobsite met informatie over de bedrijfscultuur en een mogelijkheid om de medewerkers te leren kennen.

Drukwerk

Naast de website maakte Moïzo brochures in de nieuwe huisstijl, alsook administratief drukwerk zoals naamkaartjes, notitieblokken en omslagen om de hele visuele identiteit af te maken. Ook de zichtbaarheid tijdens events en op externe werkplaatsen werd gegarandeerd door roll-up banners en laptopstickers te voorzien.

Aankleding van en signalisatie in de kantoren

We pakten meteen ook de kantoren zelf aan. Een moslogo werd aan de muur voorzien, en elke vergaderzaal kreeg een unieke naam met bijpassende bekleding in zandstraal. Verder zorgden we ervoor dat onder andere de WC en technische ruimtes een duidelijke signalisatie kregen.

Ook een (online) project in gedachten?

Heb je een idee, maar nog geen concrete uitvoering in gedachten? Wij denken graag met je mee. Neem contact op, en we bekijken samen hoe jij het beste geholpen wordt.