Maatwerk in branding, print & wayfinding

Je merk of bedrijf in de kijker zetten met straffe branding en print? Onze pool van getalenteerde ontwerpers biedt een schat aan ervaring en up-to-date expertise voor karaktervolle branding. Die zetten we graag in voor verschillende facetten: van een unieke huisstijl ontwerpen tot een overtuigende mailcampagne schrijven, maar ook voor al jouw printwerk en signalisatie.

Branding & print: onze succesformule

We vragen raak

We luisteren aandachtig naar jouw verhaal en stellen gerichte vragen om je doelen helder te formuleren en je doelgroep nauwkeurig af te bakenen.

In gesprek

Samen bespreken we de planning, de kosten en we stellen een krachtig actieplan op. Spring gerust eens binnen in ons nieuwe kantoor in Kontich om je offerte te bespreken, met een gezellig kopje koffie erbij.

Aan de slag

Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan we meteen aan de slag. Via onze digitale tools kan je onze voortgang volgen en zelfs een preview delen met je collega’s of je doelpubliek. Gaandeweg organiseren we regelmatig evaluatiemomenten waarin jij al je vragen kan stellen en feedback geven. We staan klaar om samen de beste oplossing te vinden.

Volledige realisatie

Strakke deadline of last minute wijzigingen? Onze flexibiliteit is een van onze grootste sterktes en onze uitgebreide in-house expertise garandeert steeds een snelle, efficiënte en budgetvriendelijke realisatie van je project. Bovendien bouwen we altijd marge in voor mogelijke uitbreidingen of verlengingen.

Lancering

Zodra we de eindfase van je project naderen, nemen we samen de praktische details door. Denk aan de juiste plaatsing van signalisatie en wayfinding-borden, geautomatiseerde versturing van je direct mails of koppeling van marketingacties aan de lancering van je nieuwe branding.

Opvolging

Het project is afgelopen… Of toch niet? We blijven je project op de voet volgen en finetunen als er nieuwe opportuniteiten opduiken.

Nieuwsgierig naar onze aanpak voor jouw branding & print?

En wat brengt dat op? Ontdek het in enkele cases

Ontdek Case: Konsilanto

Met expertise in accountancy, fiscaliteit, wetgeving, HR, corporate finance en organisatieontwikkeling is Konsilanto een allround zakelijke partner. Die taak kunnen ze nog beter vervullen dankzij de nieuwe huisstijl, website en bijpassende kantoorinrichting die wij ontwierpen.
Ontdek het zelf

Ontdek Case: Konsilanto

Bij Frantoiani vind je de lekkerste Italiaanse olijfolies, rechtstreeks en vers van de producent. Wij ontwierpen een dynamische website en gebruiksvriendelijke webshop, zodat klanten makkelijk hun uitgebreide assortiment kunnen verkennen en bestellen. Neem een kijkje

Ontdek Case: Konsilanto

La Bonace is een heerlijk tripel biertje, met een fruitig aroma en karameltoets, ontstaan uit de passie en kennis van Stefan Jacobs. Hij klopte bij ons aan voor een digitaal visitekaartje en een dynamische webshop om zijn smaakvolle creatie aan de man te brengen.
Ontdek ons ontwerp

Barst je van de printideeën? Wij zetten ze graag om in realiteit.

Laten we eens praten!