Woocommerce webshop

Webdesign op maat

In deze digitale wereld is jouw online aanwezigheid van onschatbare waarde. Bij Moïzo begrijpen we dat als geen ander.

Onze ervaren web designers zijn bedreven in alle aspecten van webdesign. Een website maken die sterke leads genereert? Of wat dacht je van een webshop bouwen die bezoekers omzet in trouwe klanten? Of heb je nood aan een webapplicatie om je dagelijkse bedrijfsprocessen te verbeteren? Het kan allemaal. Met onze kennis en ervaring maken we van jouw digitale visie een succesverhaal.

Ons recept voor online succes

We vragen raak

Alles begint met een goed gesprek. We luisteren graag naar jouw verhaal en stellen doelgerichte vragen over je webproject en doelgroep. Pas wanneer jouw wensen glashelder zijn, gaan we aan de slag met ontwerpen.

Een diepgaande analyse

Na een helder gesprek stellen we een projectomschrijving op en kiezen we het ideale CMS (Content Management Systeem) om jouw visie tot leven te brengen. We finetunen elk aspect van je merkidentiteit en leggen een strakke tijdlijn vast voor je project.

Een uniek, doordacht ontwerp

Bij Moïzo doen we niet aan standaard templates of doe-het-zelf-pakketten zoals Wix of Weebly. Elk design dat we afleveren is op maat gemaakt voor jouw project. Wanneer jij helemaal tevreden bent met het visuele verhaal, gaan we over tot coderen.

Moderne, responsieve code

We zorgen voor een modern, veilig en responsief design en kiezen steeds voor een gebruiksvriendelijk CRM-systeem (Customer Relationship Management), zodat je altijd en overal makkelijk content aan je website kan toevoegen en beheren.

SEO, SEA en sociale media

Met onze kennis van SEO, SEA en sociale media vergroten we jouw online zichtbaarheid en je aanwezigheid in Google. Zo zorgen we ervoor dat je website niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook effectieve resultaten oplevert.

Tracking en nazorg

Nieuwe functies ontwikkelen, de veiligheid van je website bewaken en de resultaten monitoren zijn voor ons vanzelfsprekend. Ook na ons ontwerpwerk zal je website gestaag blijven groeien en complimentjes ontvangen.

Benieuwd hoe we jouw digitale ambities waarmaken?

Het belang van de juiste webtools en software

We streven naar websites die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, veilig, prestatiegericht én gebruiksvriendelijk. Om die belofte waar te maken gaan we zorgvuldig op zoek naar de meest efficiënte webtools en software.

Industry standard technology

Voor al onze designs, wireframes en branding gebruiken we de meest vooraanstaande tools in het vakgebied, zoals het Adobe-pakket (Photoshop, Illustrator, XD, etc.) en andere hoogwaardige ontwerpsoftware.

Een betrouwbare hosting-partner

De stabiliteit en snelheid van je website zijn belangrijk voor de gebruikservaring van je bezoekers. Daarom werken we samen met Combell, de grootste en meest betrouwbare hostingpartner in België, voor maximale uptime en snelle interventie bij problemen.

E-mailplatform van eigen bodem

Voor onze klantne werkten we ook al heel wat emailingcampagnes uit. Van eenmalige mailings bijvoorbeeld voor een speiaal event tot een volledig automatische marketing funnel. We werken daarvoor steeds met de software van het Belgische platform Flexmail. Belangrijk, want zo is alles GDPR-conform en kunnen we de hoogst mogelijke afleverings-ratio beloven.

Mee met de nieuwste tools

In de snel evoluerende wereld van web development is het onze missie om continu te blijven leren en ontwikkelen. Via webinars, workshops en opleidingen blijven we mee met de laatste ontwikkelingen zodat we jouw project kunnen verrijken met nieuwe technologieën.

Gaan we samen aan de slag met je digitale project?

En wat brengt dat op? Ontdek het in enkele cases

Ontdek Case: Konsilanto

Met expertise in accountancy, fiscaliteit, wetgeving, HR, corporate finance en organisatieontwikkeling is Konsilanto een allround zakelijke partner. Die taak kunnen ze nog beter vervullen dankzij de nieuwe huisstijl, website en bijpassende kantoorinrichting die wij ontwierpen.
Ontdek het zelf

Ontdek Case: Konsilanto

Bij Frantoiani vind je de lekkerste Italiaanse olijfolies, rechtstreeks en vers van de producent. Wij ontwierpen een dynamische website en gebruiksvriendelijke webshop, zodat klanten makkelijk hun uitgebreide assortiment kunnen verkennen en bestellen. Neem een kijkje

Ontdek Case: Konsilanto

La Bonace is een heerlijk tripel biertje, met een fruitig aroma en karameltoets, ontstaan uit de passie en kennis van Stefan Jacobs. Hij klopte bij ons aan voor een digitaal visitekaartje en een dynamische webshop om zijn smaakvolle creatie aan de man te brengen.
Ontdek ons ontwerp

Heb jij ook een boeiend webproject?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!