Terugblik op 2022: De meest memorabele Moïzo-momenten

2022 was een intens, belangrijk en creatief jaar voor Moïzo. We hebben een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd, nieuwe mensen in ons team opgenomen en onze schouders onder heel wat toffe projecten mogen zetten.

Tijdens een koffiepauze, heel erg nodig bij deze koude dagen, blikten we met z’n allen terug op de meest memorabele Moïzo-momenten van het voorbije jaar. Daarbij kwamen de volgende herinneringen uit de bus.

DGA Shipping nieuwe branding en beurs

Voor rederij DGA Shipping, voorheen De Grave-Antverpia, was 2022 nog ingrijpender. Net als Moïzo kozen ze voor een nieuw hoofdkantoor, in het Atlantic House, én een naamsverandering. Ook de huisstijl moest een ingrijpende make-over krijgen.
We zetten ons beste beentje voor om de nieuwe huisstijl te ontwikkelen en te implementeren van website tot bedrijfsfilm, vlaggen en aankleding van het nieuwe kantoor. De rebranding werd aangekondigd op de AntwerpXL Beurs, waarvoor we ook de beursstand uitwerkten. An, met haar kennis van de maritieme sector, ondersteunde mee de klant op deze beurs en hield een door ons opgestelde interactieve actie.
Het was een intense periode waarin we met hart en ziel aan dit project werkten. En de resultaten, daar mogen we fier op zijn. Mission completed!

Officiële opening van het Konsilanto-kantoor

Sinds mei 2022 kan je ons vinden in de kantoren van Konsilanto in Kontich. Ondertussen hebben we onze draai helemaal gevonden en merken we dat het partnership voor beide partijen écht werkt.
Op 9 september volgde de officiële opening. Heel wat ondernemers en klanten van Konsilanto en Moïzo kwamen een bezoekje brengen en het was ook een toffe manier om onze “buren” wat beter te leren kennen. Een memorabele dag waar trouwens ook enkele nieuwe projecten uit voortgekomen zijn.

Olijfolietasting Frantoiani

Begin 2022 begon onze samenwerking met Frantoiani, een webshop die unieke high quality olijfolies uit Italië importeert en zo aan Vlaamse foodies kan aanbieden. We bouwden de webshop uit en verzorgde ook het design van verpakkingen en marketingmateriaal. Ook voor de marketing bieden we hulp waar mogelijk.
Met zo’n heerlijk product en toffe samenwerking moesten we de producten toch eens zelf leren kennen leek ons. Guy, de bezieler van Frantoiani, bezorgde ons een heerlijk gamma aan top olijfolies voor een echte olijfolietasting. Met wat vers brood en enkele smakelijke antipasto maakten we er een memorabele lunch van.
Met het hand op het hart kunnen we nu zeggen dat de producten van Frantoiani echte toppertjes zijn!

Teambuilding Antwerpen

Dat het in November al wel eens kan regenen! Maar dat lieten we niet aans ons hart komen tijdens onze jaarlijkse teambuilding. Gelukkig hadden we voor indoor activiteiten gekozen: de escape room van De Kraakfabriek wisten we met nog enkele seconden op de timer te kraken en het bezoek aan de brouwerij en stoeterij van De Hoorn werd… gesmaakt 😉
We mogen 2022 absoluut een geslaagd jaar noemen en kijken écht uit naar wat we ook voor jou kunnen betekenen in 2023. Voor al jouw vragen, ideëen en opdrachten over print, web, campagnes en mediamanagement weet je ons te vinden. We zijn al benieuwd om dé Moïzo-momenten van 2023 te ontdekken.
Fijne feestdagen,
Het Moïzo-team

Deel dit bericht!