Ontmoet het nieuwe Moïzo-team!

Toegegeven, het is even geleden sinds je van ons gehoord hebt, maar dat is niet zonder goede reden! Zoals je wellicht weet, hebben we onlangs onze huisstijl aangepast en zijn we in mei verhuisd naar de gebouwen van Gate 7 in Kontich.

Van deze frisse nieuwe wind hebben we gebruik gemaakt om heel wat expertise aan ons team toe te voegen, we laten je dan ook graag kennis maken met het “spiksplinternieuwe” Moïzo-team.

Cris, Greta, Kevin en An ken je al, met Tinneke en Gilles hebben we twee nieuwe ijzersterke krachten aan het team toegevoegd.

Tinneke: Grafische creative met een neus voor printdesign
Tinneke combineert al jaren haar werk als grafisch designer met haar werk als illustrator bij Atelier Tinika. Dankzij deze toffe mix is ze de geknipte persoon om naast leuke grafische printopdrachten ook mee haar schouders te zetten onder onze Livibel-projecten. Zo tovert ze leef-en werkruimtes om naar echte belevingsplekken.
Gilles: Design-duizendpoot met een oogje voor online
Met reeds een aantal jaren ervaring als freelancer op zijn teller, zal Gilles instaan voor een straffe lay-out voor jouw folder, affiche, wayfinding of huisstijl. Daarnaast zal hij ook designs maken voor online projecten zoals websites, web-applicaties, e-mailings en apps. Waar mogelijk zal hij Kevin ondersteunen voor jouw technische vragen.
Heb je hem al gezien? Na een kleurrijke opfrisbeurt voor ons logo, kon de website uiteraard niet achterblijven. We hebben gekozen voor een fris design en een no-nonsense aanpak. Ontdek nu enkele toffe recente projecten, en kijk op welke manier we te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen!

Deel dit bericht!